Wintercheck bij BeterRijden.nl

Plan hier jouw Wintercheck bij BeterRijden.nl 

Ga veilig de weg op door de BeterRijden Wintercheck! In de winterperiode heeft uw auto het zwaar te verduren. 

Zorg dus dat u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan en laat uw auto vroegtijdig controleren. Na deze wintercontrole kunt u er zeker van zijn dat uw auto in topconditie is: of het nu -1 of -20 is, u 4 uur in de file staat, een bergpas over moet of met de caravan op vakantie gaat... u kunt veilig de weg op!Veel gestelde vragen (FAQ):

1. Is een Wintercheck noodzakelijk?

Nee, een wintercontrole op uw auto is niet noodzakelijk, maar wel zeer verstandig. Uw auto heeft veel te lijden in deze koude wintertijd. Het is echter niet alleen de kou, maar bijvoorbeeld ook het strooizout dat voor (roest)problemen kan zorgen. Naast dat de accu extra hard moet werken in de kou, zijn de banden ook een belangrijk aspect tijdens de wintercheck. 

2. Hoeveel mm profiel moet een winterband hebben?

Er geldt in Nederland een minimale profieldiepte voor alle banden van 1,6mm. Echter adviseren wij een profieldiepte van tenminste 3 mm. In sommige landen is het 4mm zelfs verplicht. Des te minder de profieldiepte, des te minder grip op de weg bij opvriezend water.

3. Wat zijn de kosten van een Wintercheck?

Bij BeterRijden.nl is uw auto compleet gecheckt voor een ijskoude prijs van slechts 19,- euro. En ja.. inclusief lekkere koffie tijdens het wachten. 😉

4. Wat doet BeterRijden bij zo'n Wintercheck voor uw auto?

BeterRijden.nl controleert alle essentiŽle onderdelen van uw auto en let daarbij extra op onderdelen die het in de zomer of de winter zwaar te verduren hebben. Denk aan de accu, het koelsysteem, remmen, airco en het profiel van uw banden. 

5. Op welke punten wordt de wintercontrole uitgevoerd?

We controleren uw auto op o.a. de volgende kritische punten: 

  • Banden
  • Remmen
  • Accu
  • Verlichting
  • Koel- en verwarmingsysteem
  • Ruitenwissers
  • Controle vloeistoffen
  • Uitlaat
  • Airco

6. Wat als er gebreken worden geconstateerd?

Worden er gebreken geconstateerd, dan bespreekt ons werkplaats team dit met u. Samen wordt er een serviceplan opgesteld. 

Afspraak maken voor een Wintercheck van je auto

Voor een afspraak, vul het formulier hierboven in, bel 040-2990099 of klik hier of stuur een mail naar werkplaats@beterrijden.nl

U kunt tijdens de Wintercheck wachten met een lekker kopje koffie, thee of cappuccino, TV, krant en gratis WIFI. Graag tot binnenkort!

welcome


Direct meer informatie? Wij staan voor u klaar!

Meer informatie