AutoPlus garantie

Onverwachte, hoge reparatiekosten aan uw auto behoren tot het verleden wanneer u bij de aankoop van uw auto een AutoPlus garantie afsluit. Wij bieden in samenwerking met AutoPlus verschillende garantiemogelijkheden, afhankelijk van de kilometerstand en de leeftijd van de auto. Al jaren behoedt AutoPlus vele duizenden klanten voor hoge reparatiekosten; of het nu gaat om een kapotte versnellingsbak of motor. De kosten van arbeidsloon en reparatie kunnen enorm variëren en ook hiervoor wordt (gedeeltelijk) vergoeding gegeven. Wij kunnen de vergoedingen en voorwaarden aan u overhandigen zodat u op de hoogte bent van de gedekte onderdelen en vergoedingen.

U heeft garantie dichtbij huis én grotendeels in Europa
Het melden van een claim doet u gemakkelijk online via het kopje "claim melden" op de website. U ontvangt dan een overzicht van de dichtstbijzijnde aangesloten reparateurs waar u een afspraak kunt maken. Ook wanneer u in het buitenland bent kunt u contact opnemen met Autotrust. Het is van belang altijd eerst de claim te melden en toestemming te krijgen voor reparatie.

Bestaande gebreken en onderhoudsdelen vallen niet onder de dekking.

Neem gerust contact op voor vragen over de voorwaarden en garantiemogelijkheden voor een specifieke auto. We helpen u graag verder.

   

Direct meer informatie? Wij staan voor u klaar!

Meer informatie