Betere wegligging?

Laat uw auto uitlijnen! Voor € 105,- bij BeterRijden.

Voor het uitlijnen van uw auto bent u bij BeterRijden aan het juiste adres. Trekt uw auto naar links of naar rechts? Om problemen als scheeftrekken, onstabiel weggedrag en scheve bandenslijtage te verhelpen, heeft BeterRijden speciale uitlijnapparatuur om u weer goed op weg te brengen.


Uitlijnen is een specialisme waarbij de wielstanden zo worden afgesteld, dat ze exact in een recht spoor lopen. Cruciaal voor uw verkeersveiligheid, want een afwijking van een paar millimeter heeft hetzelfde effect als banden die over een afstand van 100 kilometer, dwars over het wegdek worden gesleept. Om uw wielen uit te lijnen, heeft BeterRijden.nl de meest moderne elektronische uitlijnapparatuur en kennis in huis. Onze medewerkers zijn speciaal getraind om met behulp van hoogwaardige technologie banden nauwkeurig uit te lijnen.

Wanneer uitlijnen banden?

Een auto bestaat uit bewegende delen die na gebruik of verloop van tijd niet meer de originele stand hebben. Ook na het raken van een stoeprand of wanneer u door een diepe kuil bent gereden raden wij aan de uitlijning van uw auto te laten controleren. Zo voorkomt u overmatige bandenslijtage, wat u de aanschaf van één of twee nieuwe banden bespaart. Bovendien rijdt u met een goed uitgelijnde auto veiliger op de weg.
welcome


Direct meer informatie? Wij staan voor u klaar!

Meer informatie