Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie. Met de occasion die u bij ons bedrijf heeft gekocht, maar ook met een auto van elders. Ook die laten we beter rijden!
U bent van harte welkom.

In onze modern ingerichte werkplaats staat een team van vakkundige monteurs voor u klaar. Zij zijn door opleiding, stages bij importeurs en bijscholingen helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Tevens beschikken wij over moderne elektronische diagnoseapparatuur en gereedschappen, zodat wij met alle professionaliteit aan ieder merk en type auto kunnen werken. Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor APK keuringen en alle onderhoudswerkzaamheden.

Ook kunt u bij ons terecht voor complete schadeafhandeling (voor alle verzekeringsmaatschappijen), ruitvervanging/reparatie, airco onderhoud (STEK erkenning), uitlijnen, alarmsystemen (SCM gecertificeerd) en (opslag van) winter-/zomerbanden.

Verder beschikt Autobedrijf Tonnie van der Heijden over een eigen service- en sleepdienst, diverse representatieve uitleenauto’s en zelfs een elektrische uitleenfiets. Ook werken wij nauw samen met de ANWB en BOVAG pechhulp, wat voor u resulteert in een zeer complete service!

Beterrijden is ook erkend Bovag Lease Service Center, d.w.z. gecertificeerd voor het professioneel onderhoud en service aan alle lease auto’s, van alle leasemaatschappijen. Inclusief het behoud van fabrieksgarantie.

Wilt u een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt, al dan niet met APK-keuring? Of moet er een reparatie worden uitgevoerd? Maak dan nu online een afspraak, dat gaat snel en het is 24 uur per dag en 7 dagen in de week mogelijk.

Wanneer u het formulier zo volledig mogelijk invult, maken wij een planning en laten we u zo snel mogelijk weten welke data mogelijk zijn.

Bellen kan natuurlijk ook: 040-2990099

 

Graag tot ziens in onze werkplaats!
Harold Bekx
receptie-werkplaats

werkplaats_1
werkplaats_2
werkplaats_3