Maximale zekerheid

Wij zijn aangesloten bij BOVAG, LEASEPROF, NAP en RDW erkend. Voor ons een vanzelfsprekendheid. Voor u de zekerheid dat u in een kwaliteitsoccasion rijdt.

Zes maanden tot zelfs twee jaar

Als onafhankelijk BOVAG ABA autobedrijf geven we 6 maanden garantie op alle auto’s boven € 4.500 wanneer u kiest voor het ‘BETERRIJDEN Showroomprijs pakket’. Wilt u nog méér zekerheid, dan kunnen wij deze garantie in veel gevallen uitbreiden naar 12 of 24 maanden.
Klik hier voor onze afleverpakketten.

Fabrieksgarantie

Op bijna alle nieuwe auto’s wordt afhankelijk van het merk 24 a 36 maanden fabrieksgarantie gegeven. Deze fabrieksgarantie geldt dus nog voor alle occasions die jonger zijn dan 2 of 3 jaar. Mocht dat minder zijn dan een half jaar, dan vullen wij de garantie aan tot en met 6 maanden.

Nationale Auto Pas- RDW teller rapport

De kilometers op de tellers van onze occasions, zijn échte kilometers. Daar staan we garant voor via de Nationale Auto Pas – RDW teller rapport, waarin de historie van de kilometerstanden is opgenomen.

Disclaimer
De inhoud van deze website met de presentatie van de voorraad auto’s middels de menuknop Occasions is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kunnen fouten of vergissingen voorkomen. Autobedrijf Tonnie van der Heijden kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Neem altijd persoonlijk contact met ons op, zodat wij volledige en actuele informatie en begeleidend advies kunnen geven over het voertuig waarvoor u interesse heeft. Het bekijken van deze website houdt aanvaarding van deze disclaimer in.